Благой Стоименов

Сертифициран треньор в една от най-добрите академии в Лондон, Англия. Занимавам се с фитнес 12 години лично за себе си, а професионално от 6 години.
За цялото това време имам над 7000 часа опит с клиенти в залата и онлайн, което ми дава самочувствието, че мога да помогна и на теб. Идеята да започна да изграждам бранд за тренировки на живо и онлайн се породи от всички глупости, които пише в повечето сайтове и некомпетентността и немарливостта на повечето треньори. С екипа на MYPT сме помогнали на много хора да променят живота и тялото си. Помагаме на хората да изградят здравословни навици, които от своя страна ще дадат положителен ефект на здравето и визията на всеки един от вас.
Никога не сме разчитали и използвали магически хапчета, стероиди, диуретици и всякакви подобни субстанции, които са вредни за здравето.

Безплатна Консултация
 • ПРОМЕНЕНИ ЖИВОТА

  Това са хора, които са успели да постигнат резултати, задържали са ги и са запазили здравословните си навици

 • ЧАСА ОПИТ С КЛИЕНТИ

  За дългогодишният ни опит сме работили с хора, които имат различни проблеми. Винаги сме намирали най-адекватното решение за всеки клиент. Точно заради това много хора се спират на нас

 • ДОВОЛНИ КЛИЕНТA

  Това се хора, които не са имали за цел да направят пълна трансформация, но все пак са постигнали резултати.
  Пример: заети бизнесмени, майки с деца, хора със заболявания, мъже и жени с много натоварено ежедневие